Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Wat anderen zeggen

MdM

Na een zeer stressvolle periode voelde mijn onderrug en bekkengebied aan als beton. De wekelijkse yogalessen waren niet voldoende om de boel los te maken op een dieper niveau. Dat is wel gelukt met een aantal sessies bij Monique. Door haar liefdevolle aandacht, tijd en geduld wist ze mij via mijn lijf terug te brengen naar wat er in mij leeft. Zij creëert een veilige omgeving om uitdrukking te geven aan dat wat zich heeft vastgezet. De volgende quote dekt goed de lading van de integrale massages "het hoofd vergeet veel maar de onderrug herinnert zich alles". Confronterende sessies maar uiteindelijk weer ruimte scheppend.

Alexandra

Ik heb 6 weken achter elkaar iedere week een behandeling van Monique ontvangen. Mijn ervaring is dat ze heel goed luistert en de juiste vragen stelt om de focus van de massage duidelijk te krijgen. Ze is heel rustig en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Zij weet bij de massage de juiste druk en diepgang te geven zonder dat ik er daarna hinder van ondervond. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Marijke Euverman

Wat ik als bijzonder ervaar aan de massages die je mij geeft is dat onder jouw handen en met jouw aanmoediging om dat wat naar boven komt te uiten, mijn lichaam echt tegen mij is gaan spreken in beelden en weten. Dat vind ik elke keer als dat gebeurt mooi en ontroerend.
Het vertrouwen in mijn lichaam is daardoor gegroeid. Ik geniet van jouw manier van werken, het doet mij goed!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren