Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Massage door Monique Schrage

Integrale Massage

Is een holistische massage met gebruik van klassieke massage, diepe bindweefsel massage, pulsen, stretchen en compressie en energetische massage.

Holistisch betekent ‘de hele mens’; de visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je kunt het lichaam zien als een spiegel voor hoe je met jezelf omgaat op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

De fysieke aanraking brengt je in contact met je lichaam en mogelijk aanwezige spanningen. Diepere bindweefselmassage kan je (weer) in contact brengen met gedachtes en overtuigingen (de mentale laag). Als ook met (bevroren) emoties - de emotionele laag.
Zo kunnen er gevoelens en gedachtes (weer) in het bewustzijn komen. Door ze toe te laten en ruimte te geven kunnen ze weer stromen, en uit je systeem gaan.

Holistische integrale massage activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het werkt positief op de verschillende processen in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld de bloedsomloop, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het is een middel dat al eeuwen lang ingezet wordt om te werken aan gezondheid en welzijn. Echter meer in het oosten waar het nooit is weggeweest, dan hier in het westen, waar steeds meer aandacht komt voor een holistisch mensbeeld.

Door de combinatie van de genoemde technieken zijn de aanrakingen de ene keer zacht en wiegend en de andere keer krachtig en uitdagend. En steeds in afstemming.

 
 

Voor wie?

Als je behoefte hebt aan:

  • meer balans tussen denken en voelen;
  • meer energie, vitaliteit en gezondheid;
  • emotionele stabiliteit;
  • innerlijke groei en bewustwording;
  • spanningen loslaten.

Uitwerking van holistische integrale massage:

ontspanning en balans van het lichaam als geheel,
maakt ruimte voor nieuwe energie,
activeert het zelfhelend vermogen,
het lichaamsbewustzijn vergroten,
een massage die de diepte ingaat,
meer in contact met je lichaam en je gevoel,
helpt spanningen en klachten voorkomen en genezen,
meer jezelf kunnen zijn, verdieping van je leven,
de wijsheid van het lichaam laten spreken,
bijdragen aan spirituele ontwikkeling en innerlijke groei,
een massage die wordt gegeven met aandacht voor de persoon.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren